5. dets 2009

VEST vol. 7


Täna lõpetasin jälle ühe vesti, mis minu käest telliti. Uskumatult palju pisikesi kiisu fänne on Eestimaal. Vest on täisvillane. Kuna aga meie ilmad on väga sombused ja nii on isegi keset päeva toas liiga pime, et saada normaalne pilt. Noh vähemalt nii normaalne, kui minu pisikese seebikaga see üldse õnnestub. Igatahes ei ole vest neoonroosa vaid ikka selline pisut tumedam mõnus roosa.

9 kommentaari:

  1. See on super armas ju :) .

    VastaKustuta
  2. linzuga nõus! muidugi, kõik vestid, mille Sa teinud oled, on armsad!

    VastaKustuta
  3. Imeilus! Minu pisipiiga on ka Kitty fänn. Aga kuna lõnga kodus palju, prooviks lausa ise nokitseda KUI Sa äkki mustri asukohta avakdaksid. Või vähemasti tööviiteid annaks- kood kohe mustri sisse, silmad hiljem peale? silmad osa peale, osa kood sisse?
    Ette tänades,

    VastaKustuta
  4. Tore, et teile minu kootud vestikesed meeldivad. Mustri koon ikka kohe vestile sisse. Ainult vurrud tikin eraldi peale. Ja väga palju Kittysid on sellel lehel http://picasaweb.google.com/jupipoka/HelloKittyPontoCruz# (ma kahjuks ei oska viisakat lühikest linki panna, tuleb pikk ja lohisev. Keegi võiks juhendada :D)

    VastaKustuta
  5. Link on hästi, saab vaadata küll. (vastustes vist ei saagi paremini). Kas ehk saaks näha seestpoolt ka seda vesti? Et musta niidi vead siis äärest ääreni? :D Olen jah algaja. Aga tahtmist on palju see-eest ;)
    NB! Minule isiklikult meeldib ka kõik muu peale vestide siin blogis.

    VastaKustuta
  6. Kahjuks ei ole midagi näidata, sest vest läks juba enne jõule omanikule. Aga ei, ma ei vea musta lõnga ühest mustriservast teise. Kerin vajaminevad värvid pisikestesse keradesse. Mõnda saab ikka kohe 5-6 kera. Võib-olla rohkemgi. Ja iga nö värvilaigu koon eraldi kerast. Pärast see lõngaotste peitmine on omaette teadus ja niimoodi paljude väikeste keradega on suhteliselt keeruline majandada, aga vähemalt ei jää muster kuskilt kiskuma. Ma ei tea, kas suutsin nüüd arusaadavalt end väljendada. Kui tekib küsimusi, siis proovin ikka vastata :) Head pealehakkamist!

    VastaKustuta
  7. Aitäh, hea inimene!

    VastaKustuta
  8. Anonüümne24.01.10, 04:17

    Imeilusad asjad:) Küll Sa oled tubli! Tuli ka tahtmine proovida vesti kududa aga minu oskused piirduvad vaid tekkidega ehk siis nelinurksete asjade kudumisega:( Kas sa viitsiksid seletada kuidas kaenlaauke ja kaelust tehakse? Oleksin hüpersuper tänulik:)
    Tervitab,
    Algaja käsitööline

    VastaKustuta
  9. Aitäh, algaja käsitööline! Saada oma maili aadress mulle siisike81@hotmail.com´i peale ja ma katsun pisukese seletuse Sulle sinna saata.

    VastaKustuta